Δεύτερη Γνώμη – Καρδιολογικό – Αρρυθμιολογικό Πρόβλημα.

Έχετε κάποιο γνωστό καρδιολογικό – αρρυθμιολογικό πρόβλημα (κολπική μαρμαρυγή, υπερκοιλιακή ή κοιλιακή αρρυθμία) και ψάχνετε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την σοβαρότητα της πάθησης, τον τρόπο διερεύνησης ή αντιμετώπισης;

Πάσχετε από αίσθημα παλμών; Nιώθετε ότι οι παλμοί σας πάνε πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, έχετε τάση λιποθυμίας, ζάλη, πόνο στο στήθος ή δύσπνοια;

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Second Opinion.

Δεύτερη Γνώμη – Καρδιολογικό – Αρρυθμιολογικό Πρόβλημα

Χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις, δημιουργείστε ένα λογαριασμό. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία,  περιγράψτε όσο πιο λεπτομερώς μπορείτε το πρόβλημα σας.

Κάνετε upload ότι εξετάσεις έχετε κάνει σχετικά με την πάθηση σας και ολοκληρώστε την διαδικασία.

Εμείς θα επεξεργαστούμε τον ιατρικό σας φάκελο. Πολύ σύντομα θα σας αποστείλουμε  λεπτομερή επιστολή με την εκτίμηση μας για το πρόβλημα σας.

Heartpoint Arrhythmia Services

Το Heartpoint Arrhythmia Services προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στην διερεύνηση και αντιμετώπιση των καρδιακών αρρυθμιών.

Δημιουργήθηκε στη βάση των πρακτικών λειτουργίας των πλέον εξελιγμένων συστημάτων υγείας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Με έντονη αυτοπεποίθηση, προερχόμενη από ένα ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο. Κατέχοντας μεταξύ άλλων, επίσημες διαπιστεύσεις στην εμφύτευση απλών και σύνθετων καρδιακών συσκευών (απλών βηματοδοτών, απινιδωτών -διαφλέβιων και υποδόριων-, αμφικοιλιακών βηματοδοτών, υποδόριων συστημάτων καταγραφής του καρδιακού ρυθμού) και στην επεμβατική αρρυθμιολογία (κατάλυση απλών και σύμπλοκων αρρυθμιών) από την Ευρωπαική και Αμερικανική Αρρυθμιολογική Εταιρεία (EHRA – IBHRE), παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης αρρυθμιολογίας.

Στα πλαίσια των καινοτόμων υπηρεσιών, έχοντας ως στόχο την γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση στην ιατρική πληροφορία, εισάγουμε μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία. 

Ιατρική Διάγνωση – Δεύτερη Γνώμη

Θέλετε να πάρετε δεύτερη γνώμη σχετικά με την ιατρική διάγνωση ή το θεραπευτικό πλάνο που σας έχει δοθεί;

Θέλετε να αποφύγετε ταλαιπωρία, κοστοβόρες μετακινήσεις και χρονοβόρες ιατρικές επισκέψεις;

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Second Opinion, σας παρέχει την δυνατότητα να λάβετε εύκολα και γρήγορα εμπεριστατωμένη δεύτερη γνώμη και ολοκληρωμένες θεραπευτικές επιλογές επί της παθήσεώς σας, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.