Το καλύτερο θεραπευτικό πλάνο, από την πλέον εξειδικευμένη ομάδα, γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατία και κόπο. 

Άμεση πρόσβαση στους πλέον ειδικούς στον τομέα των αρρυθμιών.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Απολαύστε άμεση πρόσβαση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή τηλεδιάσκεψης (skype). 

Μια γρήγορη και φιλική διαδικασία.

H online πλατφόρμα του Second Οpinion σας επιτρέπει να διεξάγεται την όλη διαδικασία εύκολα από το σπίτι, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό χρόνο κι αποφεύγοντας ατελείωτη γραφειοκρατία και κοστοβόρες ιατρικές επισκέψεις. Τα αποτελέσματά σας παρέχονται εντός ημερών. 

Ιδιαιτέρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

Όταν βρίσκεστε μπροστά από σοβαρές ιατρικές αποφάσεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό να λάβετε δεύτερη γνώμη. Αξιόπιστες διαγνώσεις και θεραπευτικά πλάνα αντιμετώπισης, αυξάνουν τα ποσοστά ανάρρωσης κι αποφεύγονται έτσι μη απαραίτητες θεραπευτικές παρεμβάσεις.  

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ; 

Η ομάδα μας θα σας παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση και θα εξασφαλίσει ότι θα λάβετε την βέλτιστη θεραπεία.

Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε:

-Πριν από μεγάλες επεμβάσεις

-Προκειμένου να επιβεβαιώσετε την ιατρική διάγνωση που σας δόθηκε

-Πριν από μη επείγουσες επεμβάσεις

-Προκειμένου να επιβεβαιώσετε το θεραπευτικό πλάνο αντιμετώπισης που σας έχει δοθεί.

 

Προσφέροντας γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση στην εξειδικευμένη γνώση, άμεση διαθεσιμότητα και προσωπική καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της ασθένειάς σας, εξασφαλίζουμε ότι παίρνετε την σωστή απόφαση. 

 

Η ιδέα πίσω από το εγχείρημα.

Κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με σημαντική ιατρική απόφαση, πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε την σημασία να λάβουμε μια δεύτερη γνώμη. Η σωστή διάγνωση είναι καθοριστικής σημασίας για να λάβει κανείς την κατάλληλη θεραπεία και να αποφύγει πιθανότατα θανατηφόρα ιατρικά λάθη.

Όσοι ψάχνουν μια δεύτερη γνώμη, σύντομα αντιλαμβάνονται ότι το να βρει κανείς τον πιο κατάλληλο εξειδικευμένο ιατρό είναι αρκετά δύσκολο. Σε πολλές περιπτώσεις η λήψη δεύτερης γνώμης προυποθέτει να ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό, αυξάνοντας έτσι το κόστος υγείας.

Άλλα προβλήματα αποτελούν οι μεγάλες λίστες αναμονής για ραντεβού κι η έλλειψη ελέγχου πάνω στην διαδικασία αυτή.

Η ιδέα μας βασίζεται στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στον τομέα της ηλεκτροφυσιολογίας / αρρυθμολογίας, προσφέροντας την δυνατότητα στους ασθενείς, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, να λάβουν εξειδικευμένη σύγχρονη πιστοποιημένη αρρυθμιολογική γνώμη. 

Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη και ασφαλή online πλατφόρμα, επιτρέπουμε άμεση κι εύκολη πρόσβαση του ασθενούς προς τον εξειδικευμένο επεμβατικό αρρυθμιολόγο, ο οποίος παρέχει εμπεριστατωμένη δεύτερη γνώμη επί της εκάστοτε παθήσεως και ολοκληρωμένες θεραπευτικές επιλογές. Καθώς ο χρόνος παίζει σημαντικότατο ρόλο στην διαγνωστική διεργασία, τ’αποτελέσματα αποστέλλονται εντός ολίγων ημερών, σε αντίθεση με εβδομάδες ή μήνες.

Καθ’όλη την διάρκεια της διαγνωστικής διεργασίας, παρέχουμε σ’όλους τους ασθενείς προσωπική καθοδήγηση, διασφαλίζοντας έτσι ότι κάνουν τις πιο σωστές κι υπεύθυνες επιλογές.

Με τον τρόπο αυτό, ο καθένας μπορεί να απολαύσει καλύτερα αποτελέσματα σε ένα λογικό κόστος, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής του θέσης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ

Άνω του 90%

Η επέμβαση κατάλυσης έχει ποσοστό επιτυχίας άνω του 90%.

Αυτός ο τύπος αντιμετώπισης μπορεί να θεραπεύσει οριστικά την αρρυθμία σε πολλές περιπτώσεις.

25%

Έγκαιρη και σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση μπορεί να συμβάλλει στην μείωση του αριθμού θανάτων από αρρυθμίες κατά 25%.

50%

Άντρες και γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 50-70, θα βιώσουν κάποια μορφή αρρυθμίας κάποια στιγμή της ζωής τους. 

Πως λειτουργεί 

1.Δημιουργείστε έναν λογαριασμό

Δεν απαιτείται καμία τεχνική γνώση. Απλά συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, αναφέρετε το ιατρικό σας πρόβλημα και θα έχετε έναν λογαριασμό ασφαλή και έτοιμο για χρήση σε ελάχιστο χρόνο.

2.Περιγράψτε το ιατρικό σας πρόβλημα

Μετά την διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων σας, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ερωτηματολόγιο σχετικά με την κατάστασή σας. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει περιγραφή των συμπτωμάτων σας και προηγούμενες θεραπείες. Δίνοντάς μας ολοκληρωμένες περιγραφές, μας επιτρέπετε να εκτιμήσουμε την κατάσταση σας και να σας παρέχουμε αξιόπιστες διαγνώσεις και θεραπευτικές επιλογές.

3.Upload το ιατρικό σας αρχείο

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε την πρωτεύουσα διάγνωση, κάνετε upload όλων των ιατρικών σας εγγράφων που σχετίζονται με την τελευταία. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι ιατρικές απικονιστικές εξετάσεις (αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, απλές ακτινογραφίες), πρέπει να βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή κατά την διαδικασία upload και αποστολής. Εάν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στο upload των παραπάνω αρχείων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας (link).

4.Λάβετε την ιατρική επιστολή δεύτερης γνώμης

Αναγνωρίζοντας πόσο επείγουσα είναι η δεύτερη γνώμη, σας εγγυώμαστε να αποστείλλουμε την επιστολή σας εντός ολίγων ημερών από την στιγμή που θα παραλάβουμε ολοκληρωμένο το αίτημά σας. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι είστε συνεχώς ενήμερος κι έχετε τον έλεγχο της διαδικασίας, σας δίνουμε την δυνατότητα να επικοινωνείτε απευθείας με τον εξειδικευμένο αρρυθμιολόγο για επίλυση τυχόν αποριών σας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ 

Η δεύτερη γνώμη αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας για τους ασθενείς που εμφανίζουν διαταραχές του καρδιακού ρυθμού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Παρέχουμε ξεκάθαρες, ολιστικές υπηρεσίες παραπομπής κι ιατρικής αξιολόγησης χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Προσωποποιημένη ιατρική αξιολόγηση 

Η ‘’δεύτερης γνώμη’’ που θα λάβετε, θα επιβεβαιώσει αρχικά την διάγνωσή σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις θεραπευτικές επιλογές.  Η ιατρική αξιολόγηση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στάδιο καθορισμού των επόμενων βημάτων διαγνωστικής διερεύνησης και προσωποποιημένης αντιμετώπισης. Η σωστή Αξιολόγηση μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με τον οικογενειακό σας ιατρό, χτίζοντας βήμα βήμα το πλάνο θεραπευτικής αντιμετώπισης, ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να συμβουλευτείτε διάφορους ειδικούς, οι οποίοι δύναται να εμπλακούν σε διαφορετικά στάδια της  ιατρικής αυτής διαδικασίας.

Παραπομπές σε έταιρους Ειδικούς Ιατρούς 

Βρισκόμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε, ότι οι ασθενείς μας θα έχουν διαθέσιμες όλες τις επιλογές, προτού λάβουν μια σημαντική ιατρική απόφαση. Είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε επαφές και συζητήσεις μεταξύ του οικογενειακού σας ιατρού και ιατρών άλλων ειδικοτήτων που εμπλέκονται στην αξιολόγηση κι αντιμετώπιση της περίπτωσής σας. Οι επαφές γίνονται με την χρήση τηλεδιάσκεψης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους πλέον εξειδικευμένους ιατρούς σε παγκόσμιο επίπεδο, εάν η κατάστασή σας κριθεί τόσο πολύπλοκη που απαιτεί ανάλογη παραπομπή. 

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ   

1. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Στο ερωτηματολόγιο θα καταγράφει το ιατρικό σας πρόβλημα, τα συμπτώματά σας και προηγούμενες θεραπείες. Με την παροχή λεπτομερών περιγραφών, θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την κατάστασή σας και να σας παρέχουμε αξιόπιστη διάγνωση και θεραπευτικό πλάνο αντιμετώπισης.

Αφού απαντήσετε το ερωτηματολόγιο, πατήστε ‘’Ολοκλήρωση και Υποβολή’’ για να το στείλετε στον ιατρό.

2. UPLOAD ΕΓΓΡΑΦΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ 

Προκειμένου ο ειδικός ιατρός να εκτιμήσει την αρχική διάγνωση, παρακαλώ κάντε upload όλα τα ιατρικά έγγραφα που σχετίζονται με αυτή. Εάν κάποια από τα έγγραφα αυτά δεν βρίσκονται στην κατοχή σας, επικοινωνήστε με τον οικογενειακό σας ιατρό ή τους ιατρούς που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή σας, ώστε να τα λάβετε.

Αφού κάνετε upload όλα τα ιατρικά έγγραφα, πατήστε ‘’Ολοκλήρωση και Υποβολή’’ για να τα στείλετε στον ιατρό.

3. UPLOAD ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΥΘΜΟΥ (HOLTER) 

Παρακαλώ κάντε upload όλα σας τα ηλεκτροκαρδιογραφήματα και τις περιπατητικές καταγραφές ρυθμού (εάν υπάρχουν) συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων γνωματεύσεων.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά το upload των παραπάνω αρχείων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφού κάνετε upload όλα τα έγγραφα, πατήστε ‘’Ολοκλήρωση και Υποβολή’’ για να τα στείλετε στον ιατρό. 

 4. UPLOAD ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 

Παρακαλώ κάντε upload όλες τις σχετικές διαθέσιμες εικόνες απεικονιστικών εξετάσεων (πχ διαθωρακικό υπερηχοκαρδιογράφημα, διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα, αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, απλή ακτινογραφία θώρακα)

Εάν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά το upload των παραπάνω αρχείων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφού κάνετε upload όλες τις ιατρικές εικόνες απεικονιστικών εξετάσεων, πατήστε ‘’Ολοκλήρωση και Υποβολή’’ για να τις στείλετε στον ιατρό.

Αίτημα Ιατρικής Εκτιμήσεως 

Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση στο σωστό χρόνο.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να ξεκινήσετε την διαδικασία.

Ο Δρ Βασίλειος Κολοβός θα σας κατευθύνει διαμέσου της διαδικασίας, παρέχοντάς σας όλες τις απαραίτητες ιατρικές και επιστημονικές συμβουλές. Για να ξεκινήσετε την διαδικασία, παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε παρακάτω.